Progressief Landerd kiest Moritz Böhmer als lijsttrekker

AddThis Social Bookmark Button

Progressief Landerd maakt bekend dat Moritz Böhmer uit Reek is verkozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen van maart 2014. Ook de fractieleden Mathieu de Klein, Jacques Pijnappels en Bart Wieland hebben aangegeven beschikbaar te zijn voor een nieuwe periode in de gemeenteraad.

De ledenvergadering was unaniem in haar oordeel dat Moritz heeft bewezen dat hij is uitgegroeid tot de ideale aanvoerder van Progressief Landerd. Hij is een gedreven raadslid die de politiek bedrijft vanuit zijn idealen. Als fractievoorzitter heeft hij Progressief Landerd op een duidelijke en positieve manier vertegenwoordigd. Verder heeft Moritz veel respect verdiend, ook buiten de partij, door de manier waarop hij optrad als voorzitter van de raadsenquêtecommissie, die onderzoek deed naar de bouw van een geitenstal.

Moritz Böhmer over het lijsttrekkerschap: "De komende jaren zal er veel veranderen voor mensen die om allerlei redenen voor hun inkomen of voorzieningen afhankelijk zijn van de gemeente. Goede zorg ondanks forse bezuinigingen van de rijksoverheid, dat is de inzet van onze fractie. De fractie van Progressief Landerd wordt vaak geprezen voor haar inzet, kwaliteit en vasthoudendheid. Dat geeft veel vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag. Het is een hele eer om van zo’n partij de lijsttrekker te mogen zijn".

AGENDA

Geen evenementen