Op de koffie bij Progressief Landerd

AddThis Social Bookmark Button

Op zaterdag 19 oktober zullen de fractie en wethouder Tindemans de drie kernen van Landerd bezoeken om in gesprek te raken met de inwoners. Deze gesprekken worden betrokken in het verkiezingsprogramma van Progressief Landerd.

De komende jaren staat er veel op de Landerdse agenda; de taken die het Rijk  overdraagt op de gemeente, de economische crisis, centrumplannen en ook de toekomst van de nu nog zelfstandige gemeente zal onderdeel worden van discussie. Om te vernemen hoe de inwoners van Landerd denken over deze, en andere onderwerpen, nodigt Progressief Landerd iedereen uit op de koffie.

 

Gewapend met thermoskannen koffie, thee en een Partytent zal de fractie en wethouder iedere kern bezoeken en wie wil, uitnodigen op de koffie. De gasten hebben de gelegenheid te reageren op vragen van de PL afvaardiging en de mogelijkheid aan te geven wat hen bezighoudt en wat zeker betrokken moet worden in het verkiezingsprogramma.

Tussen 09.00 uur en 11.30 uur is de PL delegatie aanwezig op de markt in Schaijk. Tussen 12.00 uur en 14.30 uur op het parkeerplaats bij de C1000 in Zeeland. De dag wordt afgesloten in het Wapen van Reek waar iedereen tussen 15.00 uur en 17.30 uur van harte welkom is.

AGENDA

Geen evenementen