Progressief Landerd geeft antwoord in terugblikmagazine

AddThis Social Bookmark Button

 

Klik op de afbeelding voor het online magazine.

Progressief Landerd heeft een magazine uitgebracht waarin wordt terugblikt op dat we in de afgelopen 4 jaar hebben bereikt. Ook geven we in het magazine uitleg over de door ons gemaakte keuzes.

Het werk van deze gemeenteraad zit er bijna op. Op 19 maart 2014 mogen de inwoners van Landerd weer opnieuw stemmen voor de gemeenteraad. Progressief Landerd maakt zich langzamerhand op voor deze verkiezingen en in maart zullen we ons verkiezingsprogramma verspreiden. Wij zullen komen met een visie en concrete maatregelen voor de komende vier jaar.

Maar voordat we dat doen willen we door het uitbrengen van het magazine verantwoording afleggen over de afgelopen vier jaar.

Na de zetelwinst bij de vorige verkiezingen heeft Progressief Landerd bestuursverantwoordelijkheid genomen door deel uit te maken van de coalitie. Met de vier raadsleden en Hetty Tindemans als wethouder in het college van B en W is er hard gewerkt om de in het verkiezingsprogramma opgenomen doelen te bereiken.

In het magazine zetten we de afgelopen vier jaar nog eens op een rij en beantwoorden wij verschillende vragen die inwoners ons hebben gesteld.

Dat er nog voldoende leeft binnen Landerd is nog eens goed duidelijk geworden toen wij in oktober als fractie en met onze wethouder Hetty Tindemans onder het genot van een kopje koffie op straat in gesprek gingen met de inwoners van alle kernen.

Tevens worden mensen in het magazine uitgenodigd om (steunend) lid te worden en mee te denken en te praten met Progressief Landerd, bijvoorbeeld in de werkgroep waarin de raadsvergaderingen worden voorbereid.

AGENDA

Geen evenementen